Verkstadsansvarig Till Carglass Sweden AB i Malmö/Fosie

Malmö
Ansök senast 2020-02-28

Vill du arbeta tillsammans med fantastiska kollegor och samtidigt ha ett roligt och spännande jobb?

 

Vi söker en verkstadsansvarig till en av våra verkstäder på CARGLASS® i Malmö/Fosie och söker dig som vill ha omväxlande arbetsuppgifter med ett brett ansvarsområde. Du gillar att arbeta inom service men samtidigt drar du dig inte för att ”hugga i” när det behövs.

 

Lite kort om företaget

CARGLASS® grundades av familjen Jacobson 1932. Sedan april 2002 ägs CARGLASS® till 100 % av Belron och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i mer än 30 länder och över 25 000 anställda. Belron är specialister på reparation & byte av bilglas och betjänar över 10 miljoner kunder per år och var 3:e sekund utför vi ett bilglasjobb någonstans i världen. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm.

 

I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Trots att vi vuxit och idag är över 150 anställda finns familjekänslan kvar i företaget. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig. Vi erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner. Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!

 

 

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för att på verkstadsnivå säkerställa att den dagliga driften på verkstaden sköts effektivt och kundfokuserat samt säkerställer kvaliteten i de arbeten som utförs. Du planerar och organiserar det dagliga arbetet på verkstaden samt utför stenskottslagningar. På verkstaden i Fosie arbetar du tillsammans med 4 bilglastekniker.

 

I arbetsuppgifterna ingår att bygga upp verksamheten enligt CARGLASS® arbetssätt, processer och tekniker och genom lokala initiativ göra CARGLASS® varumärke och service uppmärksammat i området.


Vem är du?

Du har gymnasieexamen och erfarenhet från serviceyrke med direkt kundkontakt. Du drivs av en vilja att överträffa våra kunders förväntningar, d v s säkerställa högsta kvalitet på bemötande, service och utförande av våra tjänster. Du vill utveckla dig själv och medarbetare på verkstaden och därigenom ständigt förbättra processer, rutiner och resultat. Du har även någon form av ledarerfarenhet från tidigare arbete. Arbetet som Verkstadsansvarig kräver att du kan fatta beslut och hantera kundsituationer med gott omdöme.

 

Du behöver inte ha erfarenhet av reparationer eller byten av bilglas. CARGLASS® tillhandahåller utbildning och support för att du ska få förutsättningar att lyckas i rollen.

 

Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.

 

Ytterligare krav

Vana av dator som arbetsredskap är en förutsättning för att kunna arbeta som verkstadsansvarig. Även B-körkort är ett krav för denna tjänst.

 

Tjänsten är en tillsvidare tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdag.

Fast lön enligt överenskommelse.

 

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att höra av dig till oss!

 

Vi hörs!

 

Kontaktperson

Dennis Nilsson

dennis.nilsson@carglass.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt födelsedatum i formen ÅÅÅÅ-MM-DD t.ex. 1983-04-27.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %